Receptie - Wij staan u dagelijks van 07.00u - 23.00u graag te woord voor al uw vragen.
Parkeren - Achter het hotel bevindt zich een afgesloten, met camera bewaakte parkeerplaats. De kosten hiervoor bedragen € 6,50 per auto per nacht en voor motorrijders € 4,50 per motor per nacht.
Bar - In onze sfeervolle hotelbar heeft u de mogelijk om de avond goed af te sluiten met een drankje. 
Ontbijt - Begin uw dag feestelijk aan ons uitgebreid ontbijtbuffet met dagelijkse variatie in extra lekkernijen. Ook aan een glaasje bubbles zal het niet ontbreken.
Lunchpakket - Een lunchpakket mag u na aanvraag zelf bereiden tijdens het ontbijt. De kosten hiervoor zijn € 7,50
Wi Fi - In ons hotel is gratis Wi Fi aanwezig waardoor u in staat bent om vanuit elke kamer een internet-verbinding te maken.
Telefoon - Iedere kamer beschikt over een telefoon voor intern en extern gebruik.
Wi Fi - U kunt vanuit iedere kamer verbinding maken met ons Wi Fi netwerk. We beschikken over 8 snelle routers waardoor u verzekerd bent van een goed signaal. Onze Comfort kamers hebben daarnaast ook een kabelaansluiting van 500 Mb/s.
Flatscreen TV - Iedere kamer beschikt over een Samsung 32inch Flatscreen TV met digitale ontvangst, onze Comfort kamers hebben sinds kort 42inch Flatscreen TV's.
Comfortabele boxspring - Al onze boxsprings zijn voorzien van een pocketveringmatras en recent vernieuwd.
Moderne badkamers - Onze badkamers zijn voorzien van mooi sanitair en Grohe thermostaatkranen en douchekop, verder zit er in elke badkamer een föhn en een spiegel met een make-up spiegel.
Radio - Iedere kamer is voorzien van een wekkerradio waardoor u tijdig en ontspannen kunt opstaan.

Faciliteiten

Hotel Scheepers onderscheidt zich door een jarenlange traditie van gastvrijheid (sinds 1965) en gezelligheid te combineren met alle gemakken die gasten zich in deze tijd kunnen wensen. Bij ons heeft de tijd niet stil gestaan en zijn wij altijd bezig met het veraangenamen van uw verblijf.

Zo beschikt u in en rondom het hotel over gratis Wi Fi, een afgesloten met camera's bewaakte parkeerplaats en is elke kamer voorzien van een 32 inch Flatscreen TV, badkamer en een comfortabele boxspring. Al onze kamers klein en groot zijn recent gerenoveerd en met veel zorg voor u ingericht.

 

Van maandag tot vrijdag staat er dagelijks vanaf 06.30u ons inmiddels befaamde ontbijtbuffet voor u klaar. Het ontbijt is in de prijs van de overnachting inbegrepen. Tijdens het weekend kunt u rustig aan doen en bent u van 08.00 tot 11.00u welkom. Ook ontvangen wij u graag voor een goed getapt glas Brand bier, heerlijk glas Torres wijn of gewoon voor een kopje koffie in onze gezellige hotelbar.

Hotel Scheepers onderscheidt zich door een jarenlange traditie van gastvrijheid (sinds 1965) en gezelligheid te combineren met alle gemakken die gasten zich in deze tijd kunnen wensen. Bij ons heeft de tijd niet stil gestaan en zijn wij altijd bezig met het veraangenamen van uw verblijf.

 

Maud en Leon

 

Onze kamers

  • Onze 2-persoonskamer

    Onze volledig ingerichte 2- en 3-persoons-kamers bieden uw alle gemak en comfort.

  • Onze 2-persoonskamer met whirlpool

    Onze luxe badkamers zijn voorzien van een luxe whirlpool waardoor u heerlijk kunt ontspannen.

  • Onze 3-persoonskamer

    Onze 3-persoonskamers beschikken over drie volwaardige bedden.